Zámbó Ferenc


kulcsszavas keresés e weblapon
Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Az oldal változásáról, azok számára, akik korábban használták!
A weboldalon megmaradt az oldal témájához kapcsolódó tananyagok elérhetősége! Továbbá az informatika érettségire felkészítő anyagok is hozzáférhetők. Lekerült viszont az évfolyamonként rendezett éves haladási menet, valamint a gyakorló feladatok egy része. Ennek oka, hogy a weboldal átalakult egyéni felkészülők felületévé, és számukra személyes oldalt biztosítok, ahol megtalálják a felkészüléshez szükséges aktuális tananyagokat és feladatokat.
Az oldal kínálata, azok számára, akik újonnan regisztráltak!  
Ez a weboldal egy, a közismereti informatikai ismeretek elsajátítását támogató portál, mely a "Tananyagok"menüben található témakörök elsajátításához nyújt szöveges-, képi- és különösen videóbemutatós támogatást. Az összeállítások önmagukban alkalmasak, a kiválasztott témakörök önálló tanulással történő elsajátításához. Akik számára ez a módszer nem elég hatékony, igénybe vehetik távoktatási jelleggel, a magántanári segítséget. Utóbbi igény esetén, a részletek egyeztetése céljából, kérem keressen meg levélben. Ide kattintva elindíthatja levelező programját!

A Google szolgáltatásai
A Google fiók létrehozásával, nem csak levelező fiókot kapunk, hanem számos hasznos segédeszközt is. Egy videón be sem lehetne mutatni azon rengeteg alkalmazást, amihez fiókunk regisztrálásával hozzáférhetünk. Ezért hoztam létre új oldalt a téma feldolgozásához.
Kattints ide, vagy az oldalsó címkére, hogy megismerhesd a leghasznosabb alkalmazásokat.
Google fiók létrehozása
Google fiók létrehozása
A kommunikáció alapja, egy biztonságos, levelezési cím létrehozása. A Google, ehhez egy fiók létrehozását kéri, ami a mail cím létrehozása mellett, számos egyéb szolgáltatást is kínál. Ezekrők részletebb tájékoztatást kaphatsz fentebb, a Google szolgáltatásai hivatkozás alatt. A mail cím megadásakor kerüld a fantázia- vagy becenevet, hogy a címzett már a mailcímed elolvasásakor beazonosíthasson. Ezzel önmagad hitelességét is erősítheted.
Az oldalsó diasor bemutatja a fiókregisztráció menetét. A diák a végrehajtás sorrendjében vannak feltüntetve, a képre való kattintással, olvasható méretben jelenik meg az útmutató.

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz