Érettségizőknek - Zámbó Ferenc


kulcsszavas keresés e weblapon
Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Érettségizőknek

Kedves Érettségizők!
Elérkezett az utolsó megpróbáltatás. Ehhez szeretnék segítséget nyújtani ezen oldalon.
Az Oktatási Hivatal által megfogalmazott informatika érettségi menete a bal oldali gombra kattintva, részlekbe menően ad tájékoztatást a témáról. Érdemes egyszer átolvasni!
Összellítottam egy dokumentumot, mely egyrészt az írásbeli informatika vizsga lebonyolításának helyi menetére nyújt tájékoztatást, valamint szerepel egy feladatonkénti kis összeállítás, mely a javítási tapasztalataim alapján, felhívja a figyelmet a kidolgozás gyakori buktatóira.
Rendelkezésetekre áll, az eddigi valamennyi középszintű informatika érettségi feladatlap, valamint forrásanyagaik. Sőt, ezen oldalról elérheted valamennyi feladat megoldó videóját. Javaslom, a gyakorlásnál figyelj a megoldási időkre! Ennek csökkentése érdekében is érdemes lehet a gyakorlás!
Hosszabb idő óta nem szerepelt a feladatok között webszerkesztési feladat. Ebből valószínüsíthető, hogy hamarosan esélyes lesz. Ennek támogatásához találsz a Webszerkesztés oldalon 3 videót, amit igyekeztem úgy összeállítani, hogy egy téma bemutatsával, átnézzük a Kompozer legfőbb funkcióit.
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz