Letöltések - Zámbó Ferenc


kulcsszavas keresés e weblapon
Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Letöltések

Többek kívánsága, kik otthon is szeretnék gyakorolni az iskolai feladatokat, és nincs Microsoft Office csomagjuk, hogy letölthessenek hasonló tulajdonsággal bíró programokat. Ilyen az Open Office, magyar nyelvű és ráadásul teljesen ingyenes  programcsomag. Az Open Office alatt ugyanúgy megtalálható szövegszerkesztó, táblázatos- és rekordos adatbáziskezelő, diakészítő, sőt egy képszerkesztő is. Az Open Office-ban szerkesztett munkák átkonvertálhatók Micosoft Office-ban használatos formátumokra. Többségében ez hibátlanul sikerül is. Az irányított oldalon megtalálhatók az operációs rendszerre vonatkozó változat, sőt több kiegészítő szolgáltatás is. Windows használóknak javaslom a JRE változat letöltését, mert abba a Java futtatókörnyezet is beépült.  Figyelem a fájl nagy méretű, letöltése időigényes lehet!
Gimp az ingyenes profi képszerkesztő
A képszerkesztés egy nagyon profi programja a GIMP. Ebben a programban rengeteg képmanipulálási funkció megtalálható. Több százezer forint értékű programot (pl. PhotoShop) kiváltó tulajdonságai ellenére jogtisztán ingyenes a használata. A GIMP-et nagyon sokan használják, sőt folyamatosan fejlesztik szerte a világban. Magyarországon is népes tábora van a program híveinek. Aki bele akar mélyedni a GIMP világába, sok információt talál a  neten pl. a www.gimp.hu vagy a www.gimp.lap.hu oldalakon.
Kompozer- régi nevén Nvu- az ingyenes webszerkesztő
Magyar nyelvű, ingyenes grafikus felületű, sok szolgáltatást nyújtó webszerkesztő a Kopozer. Olyan mintha szövegszerkesztővel dolgoznál, mégis weblapot programozol. Akik rendelkeznek Word alapokkal, egyszerűen elsajátíthatják a weblapkészítés technikáját. A program innen letölthető!
Double Commander az ingyenes 2 ablakos fájlkezelő.
Nagyon hasznos program, ha weboldalunkat akarjuk egy tárhelyre feltölteni. Nézd meg mire is használhatod!  Kattints ide!
Audacity az ingyenes hangszerkesztő!
Nagyon profi és ingyenes! Ezzel a programmal tetszőlegesen szerkeszthetsz, vághatsz, keverhetsz beszéd- vagy zenei anyagokat. Gazdag az effekt kínálata, mellyel a hanganyagaidat feldobhatod. Profi hangelemző eszközei, drága műszerek kiváltására alkalmasak. Létre hozhatsz vele zenei montázsokat, vagy éppen videód hanganyagának összeállítását. Érdemes letölteni, és megtanulni a használatát! Kész hangmérnökké válhatsz, ha megismered.
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz